Mesin Slot Thunderstruck 2 – Permainan Slot Dalam Talian Baru

Mengenai Thunderstruck 2 Slot

Baru-baru ini syarikat perisian Microgaming melancarkan mesin slot baru yang dipanggil Thunderstruck 2. Ia adalah mesin slot bonus video 5 reel 300 dengan 243 cara untuk menang secara kekal. Permainan slot ini mempunyai banyak ciri unik seperti Great Hall of Spins termasuk empat jenis putaran percuma, ciri Wild Storm yang dapat diaktifkan secara rawak semasa permainan dan mengubah hingga 5 gulungan menjadi gulungan liar. Permainan ini juga mempunyai ciri pencapaian baru yang membantu anda mengesan status kemenangan anda dengan menonjolkan kombinasi simbol yang telah anda menangi. Selain ciri unik ini, permainan slot Thunderstruck 2 mempunyai ciri standard dan simbol bonus seperti penggantian liar dan kemenangan berselerak. Ini adalah permainan yang sangat menarik dengan banyak peluang untuk menang. Mari kaji semua ciri mesin slot dalam talian ini.

Simbol Thunderstruck 2

Simbol Logo Thunderstruck adalah simbol mega888 liar dan pengganda, sehingga dapat membantu anda menghasilkan lebih banyak kombinasi yang menang dengan menggantikan simbol lain. Juga apabila ia berfungsi sebagai simbol liar, ia menggandakan pembayaran kombinasi kemenangan ini. Jackpot tertinggi sebanyak 1000 syiling dibayar apabila anda memukul lima simbol Logo Thunderstruck pada garis pembayaran.

Simbol Bonus Hummer adalah simbol penyebaran, ini bermaksud anda boleh menerima sebaran pada gulungan mana pun dan menghasilkan kombinasi kemenangan yang dapat membayar hingga 200 kali ganda taruhan anda. Tiga atau lebih simbol Bonus Hummer yang mendarat di lima gulungan mengaktifkan permainan bonus Great Hall of Spins.

Permainan Bonus Thunderstruck 2

Pusingan bonus Great Hall of Spins mempunyai empat jenis permainan bonus putaran percuma, tiga daripada empat permainan terkunci. Untuk membuka kunci keempat-empat permainan, anda mesti mengaktifkan Great Hall of Spins sebilangan kali. Oleh itu, pusingan bonus Valkyrie tersedia secara kekal dan anda boleh mula memainkannya. Dalam permainan bonus ini anda akan diberikan 10 putaran percuma dan pengganda 5x.

Loki permainan kedua menjadi tersedia apabila anda mengaktifkan Great Hall of Spins sebanyak lima kali. Dalam permainan Loki, anda akan mendapat 15 putaran percuma dan jika anda menerima simbol Wild Magic pada reel 3 semasa permainan bonus ini, anda akan mengaktifkan ciri Wild Magic yang mengubah hingga 14 simbol biasa secara rawak menjadi simbol Wild Magic, dan anda akan dapat lengkapkan lebih banyak kombinasi yang menang dengan simbol-simbol ini.

Pusingan bonus Odin diaktifkan apabila anda memulakan Great Hall of Spins sebanyak 10 kali. Permainan Odin memberikan anda 20 putaran percuma, dan jika anda menang, salah satu dari dua gagak Odin akan mengubah sebarang simbol menjadi simbol liar dan pengganda. Ini bermaksud bahawa simbol yang diubah ini akan membantu anda menyelesaikan lebih banyak kombinasi yang menang dan menang lebih banyak kerana mereka menggandakan atau menggandakan pembayaran di mana ia bertindak sebagai simbol liar.

Aktifkan Great Spin Hall sebanyak 15 kali dan anda akan dapat bermain permainan bonus putaran percuma Thor. Dalam permainan Thor, anda akan diberikan 25 putaran percuma dan ciri Rolling Reels, yang membolehkan simbol dalam kombinasi yang menang meletup dan hilang, dan membiarkan simbol di atas simbol yang meletup masuk ke ruang kosong. Simbol baru juga dapat menghasilkan kombinasi yang menang, meletup dan hilang.